خواص مخمر آب جو

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص مخمر آب جو
#1
مخمر آبجو و یا مخمر تغذیه ای سلول های خشک شده و غیر فعال مخمری بنام SACCHAROMYCES CEREVISIAE می باشد. منظور از غیر فعال این است که خاصیت تخمیر کنندگی خود را از دست داده است.


مخمر ها جزو قارچ های تک سلولی می باشند. مخمر ساکارومایسس سروزیه در تهیه مشروبات الکلی و ور آمدن خمیر نان در نانوایی ها و شیرینی پزی ها مورد استفاده قرار می گیرد. اما از آنجایی که این ماده ارزش تغذیه ای بالایی دارد به عنوان مکمل غذایی نیز عرضه می گردد. مخمر آبجو معمولا طعمی بسیار تلخ دارد.

ترکیبات مخمر آبجو
۱-مخمر آبجو حاوی تمام ویتامین های گروه B می باشد به غیر از ویتامین B12، مگر این که مخمر آبجو با این ویتامین نیز غنی سازی شده باشد. ویتاین های B شامل: تیامین(B1)، ریبوفلاوین(B2)، نیاسین(B3)، پانتوتنیک اسید(B5)، پیروکسیدین(B6)، فولیک اسید و یا فولات(B9) ، بیوتین(H) .
۲-مخمر آبجو حاوی ۱۶ نوع اسید آمینه می باشد که تمام اسیدهای آمینه ضروری را شامل می گردد. در هر ۳۰ گرم مخمر آبجو ۱۶ گرم پروتئین وجود دارد.
۳- مخمر آبجو حاوی ۱۴ نوع مواد معدنی می باشد بویژه کروم ، فسفروسلنیوم. روی، آهن، مس، منیزیوم، منگنز و پتاسیم دیگر مواد معدنی موجود در مخمر آبجو می باشند.
۴-کروم موجود در مخمر آبجو بهترین منبع غذایی کروم محسوب می گردد.
۵- مخمر آبجو حاوی فیبر نیز می باشد. در هر ۳۰ گرم از مخمر آبجو ۶ گرم فیبر موجود است.
۶- مخمر آبجو حاوی بتا گلوکان می باشد. بتا گلوکان یک آنتی اکسیدان قوی بوده و در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار موثر است.
۷- مخمر آبجو حاوی نوکلئیک اسیدها و نوکلئوزیدها می باشد. بویژه ریبونوکلئیک اسید(RNA) و اینوزین.

خواص مخمر آبجو
۱- نوکلئیک اسید ها و نوکلئوزیدها ترمیم بافت ها را تسریع کرده و روند پیری را کند می سازند.
۲- سلنیوم موجود در مخمر آبجو خاصیت ضد سرطانی دارد، از سلول های کبدی محافظت می کند و یک آنتی اکسیدان قوی می باشد که از امراض قلبی-عروقی پیشگیری می کند.
۳- کروم موجود در مخمر آبجو دارای خواص: تنظیم سطح قند خون (کاهش قند خون)-کاهش گلوکز ناشتا و بهبود تحمل گلوکز در افراد دیابتی با افزایش حساسیت سلول ها به انسولین-کاهش چربی های بدن و افزایش توده عضلانی (در صورتی که با ورزش و رژیم غذایی متعادل همراه باشد) – کاهش کلسترول و تری گلیسریدهای خون-کاهش سطح کلسترول بد(LDL) وافزایش سطح کلسترول خوب(HDL).
۴- افزایش اشت ها-افزایش سطح انرژی بدن-رفع خستگی-کمک به ترمیم بافت های آسیب دیده-تقویت سیستم ایمنی و عصبی-حفظ و بهبود سلامتی پوست، مو، چشم ها، دهان، کبد و مجاری گوارشی. 
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان